2016. április 12., kedd

profilOLDALAK, a profi cégkatalógus

Böngésszen nagyon gyorsan és egyszerűen több 1000 vállalkozás kínálatában! Ügyfeleket irányítunk vállalkozásához! Üzletek, cégek, szakemberek cégkatalógusa az egész országból!

profilOLDALAK, a profi cégkatalógus

Regisztrálja be vállalkozását díjmentesen cég katalógusunkba ahol megjelenik tevékenységei és egyéb kulcsszavak alapján leendő vásárlói részére.

A díjmentes regisztráció mit tartalmaz? Otthonról szerkeszthető saját vállalkozásának adatait részletes tartalmakkal láthatja el. A látogatottsági és átkattintási adatokról statisztikát kap. E-mail címére folyamatosan érkeznek az ajánlatkérések leendő megrendelőitől. Az oldalak könnyedén megoszthatók az ismert közösségi oldalakon.

A Standard megjelenést azoknak javasoljuk, akik folyamatosan keresik és alkalmazzák az elérhető ingyenes látogatottság növelésére alkalmas megoldásokat. A Standard megjelenéssel a vállalkozás tevékenységeire kereső látogatókat lehet megcélozni. A profilOLDALAK az egyes regisztrált tevékenységek oldalainak a Google és egyéb keresők, valamint a Facebook és más közösségi média oldalakon való minél jobb elérhetőségén dolgozik. A cégeket kereső látogatókat a regisztrált profiloldalakra irányítjuk, ahol közvetlenül kapcsolatba léphetnek a kiválasztott vállalkozással, vagy tovább haladhatnak a megadott weboldalra.

profilOLDALAK, a profi cégkatalógus


Mi történik a regisztrációt követően? Egy héten belül, 8 és 16 óra között telefonon fogjuk hívni a megadott kapcsolattartót és egyeztetjük az adatokat. Rögzítjük a megadott cégadatokat és aktiváljuk a Standard szolgáltatást. Rendelkezésre bocsátjuk a személyes hozzáférési adatokat az online adminisztrációhoz. FONTOS: Amennyiben nem a saját elérhetőségeit adja meg, kérjük, értesítse a kapcsolattartó személyt a regisztrációról!

Honlapunkon még több választ kaphat oldalunk működésével kapcsolatban.