2016. április 12., kedd

Kertépítés és öntözőrendszer telepítése



Figyelem!  Kertépítés és öntözőrendszer telepítés Érden és a környéken!  Remek árakon, profi munkavégzéssel!

Cégünk több mint egy évtizede foglalatoskodik teljes körű kertépítő, kertfenntartó munkákkal, öntözőrendszerek telepítésével, valamint térkő burkolással. Mindeközben több száz kert megtervezése és megépítése kötődik a nevünkhöz, így varázsolva  mosolyt és elégedettséget temérdek család arcára. 



Cégünknek igen nagy megtiszteltetés, de egyben felelősség is, ha egy család vagy akár egy cégvezető munkatársainkat bíz meg otthonuk vagy cégjük kertjének (sz)építésére. Ugyanis ezeknek a személyeknek örökre szóló nyomot hagyunk az életükben azáltal, hogy szebbé tesszük a környezetüket, a kertjüket. Ezért is valljuk, hogy a kertépítés egy művészet. Művészet professzionálisan bánni a növényekkel, a földdel, a fűvel, a kővel úgy, hogy ezek összképe a megrendelő elvárásainak, esztétikai igényeinek teljes mértékben megfeleljen.

Cégünk szolgáltatásai: kertépítés, automata öntözőrendszer telepítés, gyepszőnyeg fektetés, térkövezés, kőműves munkák.

Ha tőlünk kér árajánlatot, nem fogja megbánni!

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy minőségi anyagokkal, szakértő csapattal, profi eszközparkkal munkálkodhatunk együtt, és továbbra is fő célunk, hogy olyan kertek megálmodásán fáradozzunk a megrendelőinknek, amelyek később is időtállóak, élhetőek, gyönyörűek maradnak, miközben a lehető legkisebb ráfordítást igénylik. 


Érdemes elnéznie hozzánk: www.floralgarden.hu