2017. november 27., hétfő

Franciaágyak remek áron, nagy választékban

Olcsó és új kiváló  franciaágyak német és olasz importból, az Ön ízlésének és pénztárcájának megfelelően.


Raktár áruházunkban biztosan megtalálja. azt amit keres. Szinte nagyker áron! Kijelenthetjük, hogy ilyen jó minőséget ennyiért nem igazán találunk itthon. Erről Ön is meggyőződhet.

Franciaágyak remek áron, nagy választékbanKét helyről szerezzük be a franciaágyainkat: egy olasz vállalat, aki prémium minőségű franciaágyakat szállít nekünk, és itt el kell mondani, hogy ezek a termékek valóban olasz gyártásúak. A másik cég egy német, akinek az elosztó központjuk hazánkban található. A franciaágyak minőségét a Deutsch Qualität garantálja.

Mi nem webáruház vagyunk, hanem egy nagy, 4000 m2-es raktár. Hazánk egyik legnagyobb franciaágy lerakata. Költségeinket maximálisan leszorítva, szerény személyzettel, árainkat alacsonyan tartva dolgozunk.

Úgy véljük, jobb, ha a vevő legalább ráül a franciaágyra, mielőtt megveszi, hazaviszi, és nem látatlanban rendel.

Tippeket is szívesen adunk, nem tartunk a konkurenciától, mert őszintén szólva nincs takargatnivalónk. Takarékossági okok miatt nincs rá kapacitás, hogy egy érdeklődővel át kelljen fésülnünk a franciaágyak tömkelegét először, majd még egyszer, amikor visszajön, mert a nagy forgalom miatt a kiválasztott franciaágyat nagy valószínűséggel már másnap eladjuk.

Kedves vásárlóink! Kellemes böngészést kívánunk a franciaágyak kínálatában, majd sikeres vásárlást is! Oldalunk: franciaagy.net