2017. október 18., szerda

Válassza a Szabad Parkolót!

Válassza a Szabad Parkolót! ... ha nyugodtan szeretne utazni...

A Szabad Parkoló nevet viselő parkolónk mintegy 500 autó parkolására alkalmas a Ferihegyi nemzetközi repülőtér mellett, 4 percre a Ferihegy 2-es termináltól. 


Válassza a Szabad Parkolót!

A mindenkori díjszabás megtalálható a Szabad Parkoló honlapján. Az ügyfél a parkolási díjat készpénzben fizeti meg. Az ügyfél tudomásul veszi, hogy gépjárművével a Szabad Parkolót a parkolási díj megfizetése után hagyhatja el, vita esetén a személyzet az autót visszatarthatja. A fizetéssel kapcsolatos vita esetén a jármű visszatartására az ügyfél nem alapíthat további igényeket. 


Amennyiben a gépjárművet a Szabad Parkolóból parkolólapot felmutatni nem tudó személy szándékozik elvinni, úgy az üzemeltető a rendelkezési jogot külön is vizsgálja. A Szabad Parkoló személyzete a járművezetőt felhívja a személyazonossága igazolására, valamint a tulajdonjogot igazoló okirat bemutatására. Amennyiben a járművezető, és a tulajdonjogot igazoló okiratban feltüntetett személy nem azonos, úgy legalább 2 tanú olvasható aláírásával és lakcímével ellátott magánokiratban foglalt meghatalmazás eredeti példányáénak átadása is kötelező. Kétség esetén a Szabad Parkoló üzemeltetője jogosult hatósági intézkedést kérni, mely megtörténtéig a járművet visszatarthatja. A jármű feletti rendelkezési jog vitájából eredő bármilyen közvetlen vagy közvetett igény érvényesítése a Szabad Parkoló üzemeltetőjével szemben kizárt.