2015. február 10., kedd

Szalagfüggöny készítés és szerelés

Minőség és árnyékolás? Stílus és igényesség? Tőlünk ezeket mindet megkapja!

Cégünknél széles skálán válogathat a temérdek típus, stílus, textil választék és minőség között. Szalagfüggönyeink egyedi gyártásúak, mindenki megtalálhatja az ízlésének eleget tevő színeket.
Mintaválaszték
Ha már most vagy a közeljövőben szalagfüggöny vásárlásán gondolkodik, akkor ne habozzon tőlünk árajánlatot kérni, mi 1 napon belül reagálunk a szíves megkeresésére. Önnek a megrendelés leadásától számított 8 munkanapon belül megérkezik a szalagfüggönye.

A termék anyaga:

Szalagfüggöny lamella: Beltéri használatra készített, impregnált, textília A lamellák alsó része lamella súllyal ellátott A lamellák alsó része alsó gyönggyel ellátott

Szalagfüggöny karnis: Gyárilag porfestett, extrudált alumínium Alumínium tengelyszerkezettel Műanyag végelemekkel lezárva Zsinóros (Kézi) működtetéssel A kezelő helye tetszőleges oldalra választható jobbos vagy balos kezelés

Tisztítás, ápolás:

A termék alumínium karnisának felülete enyhén lúgos, mosószeres oldattal, és puha ruhával tisztítható. A karnis belsejében található műanyag alkatrészek csúszó pályáját évente egyszer szilikon-, vagy teflon spray-vel befújni szükséges. A szalagfüggöny textilek nem vízállóak, ezért azokat nedves ruhával tisztítani, illetve párás, nedves helyen alkalmazni nem lehetséges, mert víz a textil színvesztését okozhatja. A szalagfüggöny textileket házilagos úton tisztítani nem lehetséges. Kefe, drótkefe és egyéb eszköz használata tilos, mert a termék felületének sérülését okozhatja. Az alkatrészek és késztermékek színe adott, vagy a gyártás során kerül egyedileg kialakításra. A termék színét utólagosan megváltoztatni csak az alumínium felületek esetében lehet, műanyag felületek esetén nem lehetséges. A szalagfüggöny rendszerek gondozás-mentesek, egyéb karbantartást nem igényelnek.
Igényes árnyékolástechnika

Kérjük, tekintse meg oldalunkon munkáinkat!


További információt talál weblapunkon: szalagfuggony-arnyekolas.com